Proovi Sadolin Visualizer-it

Lae tasuta rakendus alla ja proovi värvitoone visualiseerida sainale
Vaata
CF17 Colour trend reasearch 1A

2017. aasta värvitrendide uuring


2017. aasta värvitrendide uuring

Igal aastal kutsuvad meie värvieksperdid AkzoNobeli ülemaailmsesse esteetikakeskusesse rahvusvaheliste trendide eksperte ning erinevaid disainivaldkonna arvamusliidreid. Üheskoos uuritakse ja selgitatakse välja sotsiaalsed ja disainitrendid, mis hakkavad eeloleval aastal tarbijaid nende värvi- ja sisekujunduse valikutes mõjutama.

CF17 Colour trend research 2A

Üheskoos uuritakse ja selgitatakse välja sotsiaalsed ja disainitrendid, mis hakkavad eeloleval aastal tarbijaid nende värvi- ja sisekujunduse valikutes mõjutama.

CF17 colour trend reasearch 3A

Nad valivad välja rea põhitrende ja ühe peamise teema, mis kirjeldab hetkemeeleolu kõige paremini. Seejärel tehakse ülemaailmses esteetikakeskuses kindlaks, millised on kõige nõutumad värvid, mille abil teemad kodudes ellu viia. Selle põhjal loovad meie värvieksperdid brošüüri Color Futures.

2017. aasta palett on selgunud

CF17 colour trend reasearch 4A

Järgmise aasta paletis on kõige tähtsam tasakaal. Sel aastal näeme julgete ja eredate värvide ning tagasihoidlike ja heledate toonide vahelist huvitavat kontrasti. See helevalgete ja neutraalsete värvide spekter toimib ideaalse täiendava taustana eredatele trendivärvidele, tagades nende esiletõstmise. Üldiseks tulemuseks on väga lihtsalt kasutatav värvipalett, mida on lihtne arhitektuuris ja sisekujunduses kasutada.

Laadi Sadolin Visualizeri rakendus tasuta alla
Andmete toomine, palun oodake...